Egert MilderFoto: Promo
Inimesed
28. veebruar 2019, 09:46

KUULA! Egert Milderi värske singel „U“ toob kevade lähemale

Peale sügisel ilmunud edukat debüütsinglit „Live+Love+Grow” toob Egert Milder kuulajateni värske ja kaasakiskuva loo „U”.

„U on lugu, mille sees on minu viimase kuue aasta parimad hetked ja kõige tugevamad tunded. See viib mind tagasi Filipiinidel asuva Boholi saare salaranda, Nicaragua väikelinna San Juan del Suri surfilainetesse, Kaukaasia mägede vahele Tbilisisse ja ka vana planeeringuga Von Krahli baari tagumisele rõdule. Ühtlasi on „U” esimene 100% armastuslugu, mis ma kunagi kirjutanud olen,” selgitab Egert loo tausta ja inspiratsiooni.

Uus suvise meeleoluga lugu on kirjutatud koos kahe andeka muusiku Kaspar Kalluste ja Matteo Capreoliga, kellega koostöös valmis ka Egerti debüütsingel „Live+Love+Grow” ning ühiselt töötatakse juba ka uue materjali kallal.

Singlile on peagi oodata ka muusikavideot, mis on filmitud möödunud aasta lõpul Kolumbias.

Egert Milder on laulja-laulukirjutaja, kelle esiksingel „Live+Love+Grow” ilmus eelmisel sügisel ning jõudis Raadio 2 aastahiti esikümnesse. Egert osales laulukirjutajana ka tänavusel „Eesti laulul”, kus oli kaasautoriks nii ansambli ÖED energiast pakataval laulul „Õhuloss” kui ka finaali jõudnud Kerli Kivilaane esitatud lool „Cold Love”.

Kuula Egert Milderi värskelt avaldatud singlit „U” siit: