Nublu - kus sa jäid?Foto: Rauno Liivand
Inimesed
27. veebruar 2019, 19:50

Miks presidendi vastuvõtul eelmise aasta suurimat staari Nublut näha ei olnud? (30)

Kindlasti imestasid paljud mõminaräpisõbrad, kuhu ometi nende suurim iidol Nublu siis jäi? Teisi sulelisi ja karvalisi kutluuri- ning muusikategelasi oli terve Estonia saal täis. Aga Nublut kuskilt otsast mõmisemas kuulda ei olnud...

Selgeks teha, mis põhjustel Eesti muusikamaastiku ägedaim vend presidendi kätt suruma ei saabunud, on ülimalt keeruline. Esiteks on teada, et Nublu meediaga ise üldse ei räägi. Eriti pärast seda, kui Elu24 tema kiivalt varjatud identiteedi kogu ilmarahvale teadmiseks paiskas. 

Kas Nublu üldse siis kutsuti Eesti eliidiga koosviibimisele? Tema sõber Reket ju seal käis...Kahjuks ei taha aga presidendi kantselei vastuvõtule kutsutute kohta infot avaldada, kuna nood peavad seda ebaviisakaks.

"Aitäh huvi tundmast, aga nii, nagu ka varasematel aastatel, ei tahaks ma kommenteerida seda, kas mõni inimene oli vastuvõtule kutsutud või ei. Usun, et inimlikult ka mõistate, et me ei taha ühtegi inimest panna olukorda, kus ta peab näiteks selgitama, mis põhjustel ta tulla ei saanud, kuigi oli kutsutud. Nii et sestap jätan sellele küsimusele konkreetse artisti kohta vastamata," vastas Õhtulehe päringule Nublu-küsimuses presidendi avalike suhete nõunik Taavi Linnamäe.

Õhtuleht pöördus mõistatuse lahendamiseks ka Nublu mänedžeri poole, kuid ka too pole, Nublule omaselt, meile võtnud vaevaks vastata.

Pakume välja mõned võimalikud stsenaariumid, miks Nublu kohale ei tulnud, sest Õhtulehele teadaolevalt kutse räppar sai:

- Julgestus ei lubanud Nublul suusaprillidega kohale tulla

- Etikett eeldab black tie riietust, kuid Nublu tahtnuks tulla pusaga

- Mingi blogger pressis kaasa, a Nublul on poogen

- Tal oli samal ajal keika