Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. märts 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 3. märts

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

On tahtmist ja jõudu, et tegevusse tormata. Päev on eelkõige lõbutsemiseks loodud. Väga hästi sobib spordiga tegelemine, saad särada igasugustes võistlusmängudes.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Ehkki tegemist on puhkepäevaga, võib tänane aktiivne suhtlus sind viia soodsate äritehingute sõlmimiseni. Vähemasti kohtud vajalike inimestega ning suudad luua kontakte.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sõpradega tuleks suhelda. Kõige parem oleks nendega kokku saada, midagi lahedat ette võtta ning näost näkku infot vahetada. Räägi oma püüdlustest – sulle pakutakse abi.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Seoses ühiskondliku tegevusega võivad avaneda uued perspektiivid. Mõttekaaslased toetavad sind. Koos lähisugulastega annab korda ajada mingid tähtsad asjad või klaarida sassis suhted.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Pead plaani, kuidas oma tegevust arendada, otsid infot. Tunned vajadust teiste inimestega suhelda, neilt arvamust küsida, ent sellegipoolest ei pruugi sa nende nõu kuulda võtta.

Neitsi

23. august – 22. september

Päev võiks olla hea loominguliseks tegevuseks, aga ka lastega koos olemiseks. Nemad võivad sulle palju rohkem abiks olla, kui sa ettegi kujutada oskad.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tahtmine mõttekaaslastega oma ideid jagada on suur, lükkad ehk nii mõnegi tegemise edasi ja pead selle asemel pikki vestlusi telefoni teel või messengeri vahendusel.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Hea oleks täna huvitavast koolitusest osa võtta. Niisama kuulamine ei vii sind edasi – tee pidevalt märkmeid ja pea plaani, kuidas ammutatud teadmisi ka edaspidi kasutada saaksid.

Ambur

22. november – 21. detsember

Isegi juhul, kui tegevus on rutiinne, suudad pikka aega mõttega selle juures püsida. Ühe sõbra sõnad võivad tugevat mõju avaldada, olulistele teemadele mõtlema panna.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Minevik on sul pidevalt kusagil kukla taga, see takistab tänases päevas elamist ja pilgu tulevikku suunamist. Ehk on midagi pooleli, selgeks mõtlemata jäänud?

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Silmad justkui avaneksid. Mingi pealtnäha tühine juhtum võib su vaatevälja tunduvalt avardada. Saad aru elu seaduspärasustest, erinevate valdkondade vahelistest seostest.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Sobiv aeg õppimiseks. Probleemide lahendamisel võib abi olla sellest, kui meenutad meie hulgast juba lahkunud, sulle eeskujuks olnud targa inimese sõnu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Et uuel eluaastal edukalt edasi rühkida, hoia aina meeles ka minevikukogemust. Kiirustamist ja töö rabamist mitmel rindel tuleb palju, kõige sellega hakkama saamiseks tuleb kindlana hoida tagala – kodu. Annab mõndagi teha selleks, et lähisuhteid veelgi lähedasemaks muuta, suuremat harmooniat saavutada.