Jana, Siim-Sten ja nende tütar IsabelaFoto: Teet Malsroos
Tele
26. veebruar 2019, 16:22

„Naabrist parema“ Jana ja Siim-Sten müüsid võidukorteri maha ja ostsid maja

Saates „Naabrist parem“ eelviimasel hooajal võidutsenud Jana ja Siim-Sten Palm lähevad alanud aastale vastu suure muutusega – nad müüsid maha oma saate võidukorteri ja on nüüd majaomanikud.

„Notaris käidud ja meel on rõõmus. Nüüd olemegi ametlikult majaomanikud. Aastavahetusel ei oleks osanud unistadagi, et meie õhku visatud utoopiline unistus vähem kui kahe kuuga teoks saab. Nüüd tuleb värvima, plaatima ja sisekujundust tegema hakata, et juba õige pea saaks sellest meie nägu mõnus ja soe pesa. Mis siin ikka... pintslid, haamrid ja trellid kätte ning tuleb meie pere „Naabrist parem 2”,“ kirjutavad nad oma Facebooki lehel.

Noored ei avalikusta veel, kus nende uus kodu asub, kuid jälgijad on pakkunud Pärnumaad.

Jana selgitas blogis, et nad jõudsid Siimuga eelmise aasta lõpus järeldusele, et soovivad 2019. aastal oma majja kolida. „Juba eelmisel kevadel me kaalusime seda väga tugevalt ja olime isegi maja välja valinud, aga kuna pulmade korraldamisega oli nii palju toimetamist, siis ei jõudnud me piisavalt kiiresti tegutseda ja maja osteti ära. Pärast pulmi matsime maja mõtte maha ja mõtlesime, et ei, meil pole seda vaja. Uskusime siiralt, et me oskame lihtsalt olla, üksteise seltsi ja praegust korterit nautida… aga näed, nüüd on neli kuud möödas ja meie siin jälle oma maja plaaniga,” kirjutas Jana aasta alguses.

Jana kirjutas, et majja soovitakse kolida suuresti pisitütre pärast, kes armastab õues olla. Algselt lootis paar võidetud korteri alles jätta, osta maja lisaks ning korter välja üürida. Kuid siiski jõuti järeldusele, et korteri müügist saadud raha on vaja maja sissemaksuks.