Eesti vabariigi 101. aastapäeva presidendi vastuvõtt. Riigikogu liige Tarmo Kruusimäe ja tütar Karoliina KruusimäeFoto: Erlend Štaub
Inimesed
25. veebruar 2019, 18:49

Tarmo Kruusimäe: lapsega käin vastuvõtul riigikogu liikmena (5)

Riigikogu liige Tarmo Kruusimäe (51) väisas ka sel aastal vastuvõttu tütrega. Kui eelmisel aastal oli peol kaaslannaks tütar Triin Marleen, siis sel aastal tütar Karoliina.

Tarmo Kruusimäe, kes on muusikuna tuntud Kojamehena, sõnul sündis otsus minna ka sel aastal vastuvõtule just tütrega, peresisese kokkuleppe tulemusel. Nimelt on Kruusimäe endale seadnud nii-öelda reegli: „Meil on peres kokkulepe, et kui mind kutsutakse presidendi vastuvõtule minu tehtud teenete eest ühiskonnale, siis võtan kaasa abikaasa, kes on mulle kõik selle võimaldanud, et teha vabatahtlikku tööd ja tegevust, mille eest mind tunnustatakse,“ selgitab ta. Seega, kuniks teda kutsutakse vastuvõtule riigikogu liikmena, kavatseb Kruusimäe käia vastuvõtul oma lastega.

Tütre Karoliina kogemus oli Kruusimäe arvates silmiavav. Küll aga oli tütar kurb, et ta ei jõudnud paljude inimestega, kellega soovinuks, tutvuda ja rääkida. „Ma isegi olen vastuvõttu varem telekast vaadanud ja mõelnud, et vaat selle inimesega oleks küll tahtnud kohtuda ja küsida ta käest seda, teist ja kolmandat. Aga noor inimene ei tunnegi seal kõiki. Nendest huvitavatest inimestest, kes seal olid, ta ei saanud väga palju teada. Ainult mõnega õnnestus seal juttu puhuda,“ räägib Kruusimäe.