Allar Jõks ja Heidi Vilu Foto: Erlend Štaub
Inimesed
24. veebruar 2019, 22:15

FOTO | Allar Jõks ja Heidi Vilu saavad lapsevanemateks: beebi sünnib varakevadel (6)

Allar Jõks ja tema elukaaslane Heidi Vilu saavad peagi lapsevanemateks. Heidi kinnitas presidendi vastuvõtul, et maimuke sünnib varakevadel ehk juba üsna pea.

„Me hoiame sellel veel saladuseloori, sest kunagi ei saa ju sada protsenti kindel olla,“ ei taha paarike maimukese sugu veel avalikustada. „Endal on meil aimdus olemas, aga suurele ringile ei julge veel öelda.“

Kuidas aga ettevalmistused uue ilmakodaniku tulekuks kulgevad? „Homsest lähen puhkusele ja siis algavad tohutud ettevalmistused,“ sõnab Vilu.

Allar ja Heidi ilmusid esmakordselt paarina avalikkuse ette 2011. aasta kevadel, Eesti aasta ettevõtja ning elutööpreemia laureaatide väljakuulutamise pidulikul üritusel Swissôtel Tallinna banketisaalis.

Mullu roosiaias peetud presidendi vastuvõtul kinnitas Allar, et on elukaaslasele ka kihlasõrmuse sõrme pannud. „Lubadus on peaaegu, et teostanud. Kuupäev on paika panemata.“

Küsimus abielu teemal kerki õhku 2016. aastal, kui Jõks kandideeris presidendiks, avaldas ta Delfi ja Eesti Päevalehe toimetuses aset leidnud presidendikandidaatide debatil ajakirjanik Ingrid Veidenbergi küsimusele vastates, et temast saaks kahtlemata president, kes on ametlikult abielus.