Brad ja HeddyFoto: Erakogu
Inimesed
24. veebruar 2019, 23:10

Õnnesoovid! Rokkar Brad Jurjens sai vabariigi aastapäeval isaks (5)

Rokkar Priit Jürjens, artistinimega Brad Jurjens, ja tema kallim, disainer Heddy Bergštein tervitasid Eesti vabariigi 101. sünnipäeva lõputundidel pisitütart.

Tütre sünnitähtaeg oli 23. veebruaril, kuid sama päeva õhtul kirjutas Brad Facebookis, et piiga ei taha veel kuidagi siia ilma tulla ja 28. veebruaril minnakse sünnitust esile kutsuma. Mõned tunnid hiljem tegi ta aga uue postituse, kus ütles, et ärge eelmist postitust tähele pange. 24. veebruaril sündiski nende perre pisike piiga. 

Sünnitusmajja jõudmisest kuni lapse ilmaletulekuni kulus umbes viis tundi. Beebi oli sündides 51 sentimeetrit pikk. „Eks ta ikka pika punnitamise peale tuli," muigas värske isa ja sõnas Õhtulehele, et piigal on olemas ka nimi - Roselyn. Tüdruku nimi on inspireeritud "Da Vinci koodist" ja see viitab raamatust tuntud Pariisi meridiaanile ehk Rose Line'ile, mis juhatab Püha Graalini.

Mis tunne on aga värskelt isaks saanud Bradil? „Nii äge tunne on!" kinnitab mees. 

Brad rääkis oktoobris, kui nad rasedusest teatasid, Õhtulehele, et tütreke ei olnud planeeritud. „Kui saime rasedusest teada, olime loomulikult väga õnnelikud.“ Siis oli Heddyl käimas 20. rasedusnädal ja Brad kinnitas, et kõik on kulgenud suurepäraselt. „Nii, nagu raamatus kirjas.“