Gwyneth PaltrowFoto: AP/Scanpix
Inimesed
24. veebruar 2019, 12:00

Gwyneth Paltrow nõuab mehelt kohtu kaudu 1 dollarit (6)

Gwyneth Paltrow on BBC Newsi teatel kohtusse kaevanud mehe, kes süüdistab teda ajutrauma tekitamises suusamäel.

Jaanuaris kaebas 72aastane endine optometrist Terry Sanderson näitlejanna kohtusse, nõudes temalt 3,1 miljonit dollarit valuraha 2016. aastal toimunud suusamäeõnnetuse eest.

Terry Sanderson kohtus. Foto: AP/Scanpix

Sandersoni väitel sõitis Gwyneth talle Utah's algajate suusanõlval selja tagant otsa, põhjustades raskeid vigastusi: ajutrauma ning neli murtud roiet. Mees väidab, et ta kaotas kokkupõrke tagajärjel teadvuse, kuid Paltrow' jättis ta vigastatuna lebama, tundmata tema seisundi vastu huvi. Sandersoni sõnul põhjustas õnnetus lühiajalist mälukaotust ning koguni isiksuse muutumise.

Paltrow omalt poolt väidab 18 lehekülje pikkuses vastuhagis, et õnnetus oli Sandersoni enese süü. Pensionär sõitnud talle ise tagant sisse ning tekitanud näitlejatarile idüllilisel perepuhkusel säärase hingevapustuse, et too ei suutnud tol päeval enam suusatada.  

Paltrow' väitel üritab Sanderson oma kohtuasjaga tema kuulsust ja rikkust ära kasutada. Mingit teadvusekadu polevat mehel olnud. Sanderson olevat pärast kokkupõrget püsti tõusnud ning näitlejatari poole pöördunud. Kui too oma pahameelt väljendas, olevat Sanderson õnnetuse põhjustamise eest vabandust palunud.

Gwyneth nõuab, et kohus nõuaks Sandersonilt välja sümboolse kahjutasu 1 dollarit. Ühtlasi soovib Paltrow, et mees kataks tema kohtu- ja advokaadikulud.