Martin Repinski ja Siret Kotka laulatusFoto: Aldo Luud
Inimesed
22. veebruar 2019, 07:41

Ajakiri Kroonika: Martin Repinskil on abieluväline suhe bikiinimissiga? (139)

Ajakiri Kroonika kirjutas, et Jõhvi vallavanemal Martin Repinskil (32) ja Jõhvi vallavolikogu aseesimehel Jekaterina Vassiljeval (29), kes on ka Narva-Jõesuu Bikiini-miss 2011, on väidetavalt kirglik romaan. Kas Martin on südame Jekaterinale kaotanud?

Martin ja Jekaterina on väidetavalt puhanud koos Tartus ja reisinud Itaalias. „Mina olen ka seda lugu kuulnud ja tean, kust see tuleb: see on valimiseelne laim. Mind tahetakse näidata halvas valguses,” lükkab Martin Kroonika väited ümber.

Refereeritud artikli täisteksti loe Kroonikast.

Martin Repinski: oleme õnnelikud ega plaani lahutust

Jõhvi vallavanem vastas Kroonikas ilmunule oma sotsiaalmeedias, nimetades väiteid veelkord opositsiooni liikmete ja konkurentide kätetööks.

„Poliitik peab taluma kahjuks kõike, ka seda, et tema perekonda rünnatakse. Me oleme kolmekesi õnnelikud ning lahutust me plaanides pole, nagu tänases Kroonikas võib sellel teemal lugeda,“ kirjutab Repinski.

„Meil on väga kahju, et mõned Jõhvi opositsiooni liikmed ja konkurendid on valimistel kulujuttudest huvitatud ning levitavad neid. Tuleb aga arvestada, et elus tuleb kõik bumerangina tagasi. Ükski valimiskampaania pole selliseid meetodeid väärt.“