Blogid
21. veebruar 2019, 16:43

Seksikad oskused

Mis on kõige suurem no-no meeste valimisel? Kokkamisoskuse puudumine loomulikult.

Naised tahavad, et mees tooks neile pühapäeva hommikul auravad pannkoogid marjakeedisega voodisse, üllataks külla tulnud sõpru lasanjega, kus pasta on ise tehtud, ning suudaks tahtmise korral vanematele jõuluõhtusöögi lauale panna. Üks mu sõbrants näiteks õpetab oma kuueaastasele pojale kookide küpsetamist, sest kunagi pole liiga vara alustada.

Teine mu sõbrants läks hiljuti aga kohtingule sõjaväelasega. Tal oli palju arme, kuid sõbrants mõtles, et eks rindel juhtu ju nii mõndagi ning ei maksa esimesel deidil kohe traumaatilistes kogemustes surkima hakata. Varsti kutsus mees ta enda poole õhtusöögile ja filmi vaatama. Mu sõbrants otsis oma parima pesu välja ja kasutas isegi mõned korrad oma ammu unustatud jõusaali liikmekaarti.

Kui ta mehe juurde saabus, oli toit juba ahjus. Pliidi taimer piiksus ja nad suundusid koos kööki. „Pane tähele, see on kõige keerulisem osa. Ma saan aru, miks paljud ise süüa ei tee,“ lausus mees... ning avas 200kraadise ahju ja võttis paljaste kätega sealt praenõu välja, röökides ise täiest kõrist.
Njaa, mees võib küll kokata osata, aga tervet mõistust peab ka natuke olema, mõtles sõbrants ja teatas, et tegelikult peab ta koju juukseid pesema minema.

Ahjaa, mehed, kas teie kannate oma naise riideid? Minu mees ütles mu vanade pruunide pehmest velvetist lohvakate ülimugavate dressipükste kohta, et need olevat kõige koledam riideese, mida ta meie majas on näinud. Ühel eriti külmal päeval leidsin ta aga diivanil teki all istumas, needsamad dressikad jalas! Kas ta üritab neid ise kandes tõesti mind koledast moeapsakast vabastada? Või avastas kogemata, et tegu on maailma kõige kandjasõbralikuma riideesemega? Hmm...