Helen: milleks raisata aega beebile väikese koguse püree valmistamiseks, kui terve selle aja saaksin hoopis millegi kasulikumaga sisustada, näiteks beebiga tegelemisega?Foto: Stanislav Moshkov
Blogid
23. veebruar 2019, 12:00

HELENI BEEBIBLOGI | Kui Carmen esimest korda püreed proovis, võpatas ta, nagu oleks pitsi viina alla kallanud! (33)

Tegin ühel päeval oma Instagrami jälgijatega väikese küsimuste-vastuste vooru. Nagu tavaliselt, tõusis ka seekord sealt esile suurem teema ning seekord haarati kinni minu lausest „ostan beebile poest püreesid“. Mis selles imelikku on, et keegi ostab oma lapsele püreed? Nagu ma teada sain, siis olevat püreede ostmine jube kole lugu ja igaüks peaks ikka kodus ise vaaritama. Püree ostmine olevat üks suur ja kole laiskus! Tõesti või?

Tegin ühel päeval oma Instagrami jälgijatega väikese küsimuste-vastuste vooru. Nagu tavaliselt, tõusis ka seekord sealt suurem teema esile ning seekord haarati kinni minu lausest, et „ostan beebile poest püreesid“. Mis selles imelikku on, et keegi püreed oma lapsele ostab? Nagu ma teada sain, siis olevat püreede ostmine jube kole lugu ja igaüks peaks ikka kodus ise vaaritama. Püree ostmine olevat üks suur ja kole laiskus! Tõesti või?

Edasi lugemiseks: