Puuduta mind salvestus. Külaline Heli AyeraFoto: Teet Malsroos
Inimesed
21. veebruar 2019, 18:00

VIDEO | „PUUDUTA MIND“ 66. SAADE | Tervendaja Heli Ayera: „Kuni seitsmenda eluaastani ei ole lastel oma haigusi.“ (11)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks alternatiivse maailmavaate ja tegevusväljaga inimesed. Jutustame müstilisi lugusid, arutleme, viskame õhku küsimusi, ennustame ja spekuleerime, kuid ei paku lõplikku tõde. Täna õhtul on saatekülaliseks šamaan ja wicca nõid Heli Ayera, kes räägib, kuidas vanemate lahendamata probleemid avalduvad lastel haigustena. 

Tervendaja Heli Ayera räägib seekordses "Puuduta mind" saates, et kuni seitsmenda eluaastani lastel oma haigusi ei ole, kõik nende tervisehädad kuni viirushaigusteni välja on tingitud vanemate muredest. 7.-14. elusaastani omakorda põevad lapsed vanavanemate lahendamata teemasid.

"Näiteks allergia, kuigi väljendub enamasti nahal, on seotud kopsudega," selgitab Heli. "Kopsud kannavad kurbuse energiat, seega kõik sügelemised ja nahahädad on seotud kurbuse emotsiooniga. Kui ema on kurb, kui isa või vanaema on kurb, on lapsel allergia. Samamoodi on kurbusest tingitud ka astma."

Heli annab nõu, kuidas emad-isad peaksid elama, et lapsed oleksid õnnelikud ja terved.

Saadet juhivad Õhtulehe ajakirjanik Sirje Presnal ning muusik Lea Dali Lion.

Saade „Puuduta mind“ on neljapäeva hilisõhtuti Tallinna TVs (kordusega reede hommikul). Sama saadet saab uuesti vaadata nädal hiljem neljapäeval kell 18 Õhtulehe veebi- ja Facebooki lehel. Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida Soundcloudist.