Ralph CiavolinoFoto: Erakogu
Saund
20. veebruar 2019, 12:53

Haara võimalusest! Ameerika rokkar hakkab eestlastele kitarrimängu õpetama (1)

Kitarrist Brad Jurjens jagab sotsiaalmeedias uudist, et Yngwie Malmsteeni bändi basskitarrist ja laulja Ralph Ciavolino tuleb pikemaks ajaks Eestisse ning pakub huvilistele laulu- ja pillitunde.

Brad sõnab, et üle kümne õpilase Ralph võtta ei saa, seega tasuks soovijatel endast kiirelt märku anda. „Bassimehe ja lauljana on ta täielik tipp. Yngwie saatis ta kunagi enne tuuri New Yorki eriti kõva tegelase juurde laulmist õppima, nii et ta saab nüüd oma teadmisi edasi anda,” räägib Jurjens.

Kitarrist sõnab, et erilist meelitamist ameeriklase Eestisse kutsumine ei nõudnud. „Ta tuli Yngwie bändist ära, sest Malmsteen pole eriti lihtne tüüp, kellega hästi läbi saada. Kuna olime juba pikemat aega koos bändi tegemise mõtet haudunud, võttis ta umbes nädal tagasi ühendust ja arvas, et võiks ära teha.” Projekti nime hoiab Brad veel saladuses, kuid sõnab, et kõik liikmed on olemas ning tegu on rahvusvahelise seltskonnaga.

„Ciavolino saabub 10. aprillil ja siis läheb lahti – tunnid ja bändiga salvestamine. Kuna tal Las Vegasesse tagasi kiiret pole, siis usun, et ta jääb siia nii kauaks, kui vaja,” ütleb Jurjens.

Huvilised, kes sooviksid Ciavolino käe all laulmist või pillimängu õppida, võivad ühendust võtta Bradiga.