Lady Gaga ja Christian CarinoFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
20. veebruar 2019, 09:45

Kus suitsu, seal tuld: Lady Gaga kihlus ongi purunenud (1)

Kui Lady Gaga ilmus hiljutisele Grammyde jagamisele oma peigmehe Christian Carinota ning temast sõrmest oli kadunud väidetavalt 400 000 dollarit maksnud kihlasõrmus, vallandusid kõlakad kuulsa paari lahkuminekust. Lauljatari pressiesindaja kinnitab nüüd, et kihlus on tõesti läbi.

Lady Gaga (32) pressiesindaja kinnitas ajakirjale People, et lauljanna ja talendiagent Carino (49) on lahku läinud. Sellele viitas ilmselt ka tõsiasi, et oma lauluga „Shallow“ Grammyt võites jättis Gaga Christianile tänu avaldamata. Ka sõbrapäeval ei postitanud lauljatar Instagrami mõnd armsat kudrutuskaadrit oma peigmehega, vaid hoopis foto uuest tätoveeringust. 

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day. A tattoo toast to “la vie en rose” by the beautiful @winterstone my spinal cord is now a rose

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Ajakirja allika sõnul oli lahkuminek toimunud juba mõnda aega tagasi. „Nende suhtest ei tulnud lihtsalt midagi välja. Armusuhted jõuavad vahel lõpule,“ seletas People'i informaator. „Mingit pikka ja dramaatilist lugu siin pole.“

Lady Gaga ja mõjuka talendiagendi armusuhe sai alguse veidi enam kui kaks aastat tagasi. Lauljataril oli selleks ajaks seljataga purunenud kihlus näitleja Taylor Kinneyga, kellega ta oli koos olnud viis aastat.