Foto: Alar Truu
Poliitika
19. veebruar 2019, 17:11

NÄPUD PÕHJAS? Rohelised on ainsad, kelle valimispidu on piletiga (3)

Eestimaa Rohelised on ainus erakond, kes küsib valimispeo uksel piletiraha. "Seda seetõttu, et oleme riigieelarve väline erakond ning tegutseme tublide vabatahtlike ning annetajate toel," tunnistab erakonna pressiesindaja Laura Lisete Roosaar.

"Kätte on jõudunud valimised ning kutsume teid tähistama seda olulist sündmust meiega koos. Rohkesti on sündinud uusi mõtteid ja liikumisi - ammu pole poliitikamaastik nii eripalgeliselt kihanud kui praegu. Eesti on parasjagu ristteel ning langetab oma valiku tuleviku osas järgmiseks neljaks aastaks. Tule tähista seda erilist õhtut rohelistega!" reklaamib erakond oma valimispidu. 

Üritus toimub Tallinnas Telliskivis. Õhtulehe andmetel on rohelised ainsad, kes küsivad uksel piletiraha. Erakonna liikmele ja kandidaatidele maksab pilet 10 eurot, teistele 15. Nooremad kui 16 aastased saavad peole tasuta.

Roheliste pressiesindaja Laura Lisete Roosaar tunnistab, et asi on rahas. Täpsemalt siis selle puuduses. "Seda seetõttu, et oleme riigieelarve väline erakond ning tegutseme tublide vabatahtlike ning annetajate toel. Piletiraha on ju ka nagu väike annetus," sõnab ta.

3. märtsil ehk valimispäeval toimuvad erakondade valimispeod mitmel pool Tallinnas.