Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
18. veebruar 2019, 13:44

EESTI TÕTTAB APPI! Tallinna noored korraldavad maailma popima YouTube'i kanali toetuseks rongkäigu (4)

Alates aastast 2013 on YouTube'i enimtellituima kanali tiitlit enda käes hoidnud Rootsi noormees Felix Kjellberg, keda teatakse paremini tema pseudonüümi PewDiePie järgi.

2018. aasta alguses hakkas mehe edule aga kandadele astuma India multimeediakanal T-series, kuhu laaditakse erinevaid muusikavideoid ja filmitreilereid. Kanali populaarsus on viimaste aastatega röögatult tõusnud ning ohustab otseselt Kjellbergi esikohta.

PewDiePie toetuseks on korraldatud erinevaid aktsioone (alustades suurte reklaamtahvlite rentimisest, lõpetades printerite häkkimisega) ning nüüd on jõudnud kord ka Eesti kätte. Nimelt on otsustanud Tallinna noored inimesed korraldada PewDiePie toetuseks ürituse, mis kannab nime „Päästame 'PewDiePie' rongkäik #subscribetopewdiepie“.

Rongkäik leiab aset 27. veebruaril vahemikus 13.00-15.00. ning nagu ürituse kirjelduses tähtsalt kuulutatakse, on selle toimumine politseiga kooskõlastatud. Rongkäik algab Vabaduse väljakul ning lõppeb Tammsaare pargis.

Kirjutamise hetkel on PewDiePie kanalil 86 052 416 tellijat ning T-Series'el 86 032 388. Roostlase edumaa on umbes 20 000 tellijat.