Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. veebruar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 24. veebruar (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tegus puhkepäev, mil annab sõlmida tutvusi, edendada äriasju ja reisiplaane teha. Sul on vajadus kaaslastele oma ideid ja maailmavaadet tutvustada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Suudad end jõuliselt maksma panna, oma tahtmise läbi suruda. Väljendud intensiivselt, oma ideid serveerid kui absoluutset tõde. Teistel on võimatu vastu vaielda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Sead oma soovid teiste omadest kõrgemale. Kaaslastelt ootad palju. Enne, kui neilt midagi nõuad, vaata kriitiliselt peeglisse ja küsi, kas oled valmis ka sama palju vastu andma.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

On üksjagu askeldamist. Tänased toimetused on meeldivad, saad teha rõõmu nii endale kui teistele. Ehk valmistad Eesti sünnipäeva puhul lõunasöögiks uhke piduroa.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võid end tunda pisut ebakindlalt. Kui saad, siis täna sa ehk kodust ei väljugi. Teistega suhtlemise asemel mõlgutaksid pigem omi mõtteid.

Neitsi

23. august – 22. september

Loodetavasti on sul võimalik veeta tänane päev koos inimesega, keda kõige rohkem armastad. Võtke ette midagi kerget ja lõbusat, mis mõlemale rõõmu pakub.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tahad väga oma emotsioone sõpradega jagada. Kui soovid kellegagi kohtuda ja ta viimasel hetkel alt ära hüppab, oled üksjagu pettunud. Ka sõbra pärast võid armukade olla.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Ideaalne on olla koos kallimaga, võtta ette ühine väljasõit või siis lihtsalt jalutuskäik talvisesse loodusesse. Ilmselt soovid vabariigi aastapäeva kodust väljas tähistada.

Ambur

22. november – 21. detsember

Ole koos lastega. Mis iganes teemal sa nendega ei vestleks, kujuneb jutuajamine põnevaks ja harivaks mõlemale osapoolele. Näitate, kuivõrd üksteisest hoolite.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ehkki on pidupäev, suunad ilmselt oma energia erialasesse tegevusse. Hea päev selleks, et esineda või muul viisil laiemale avalikkusele infot jagada.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võid saada meeldiva üllatuse osaliseks. Ehkki sõbrapäev on ju möödas, võib sinu jaoks veel üks ilus kingitus varuks olla.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kergete ja harmooniliste mõjudega päev, mida tasub nautida koos perekonnaga. Võiksid minna ka vanematele sugulastele külla. Ise küpsetatud kook võta ka kaasa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Algamas on kiiretempoline aastaring. Kui oled ettevõtlik ja oma tegevust naudid, kujuneb see meeldivaks ja harmooniliseks. Kui oled ise lahke ja naeratav, tõmbad ligi inimesi, kes on pidevalt abivalmilt su kõrval. Kunagine armastatu võib mingil viisil sinu ellu naasta.