Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. veebruar 2019, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 23. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Üks on see, mida sa teha tahaksid, hoopis teine aga see, mida tegema pead. Mida kiiremini tüütute toimetustega ühele poole saad, seda rutem saad meeldivate asjade kallale asuda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Meeleolu on meeldiv. Võimalik, et saad kuulda rõõmustavaid uudiseid. Sobiv päev ka selleks, et lugeda head raamatut või minna kontserdile muusikat nautima.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Küllap võtab sinuga täna üllatuslikult ühendust inimene, kellega oled kunagi lähedane olnud, kuid kellega sa juba aastaid suhelnud ei ole. Või saad sõnumeid lapsepõlvesõpradelt.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Varahommikul tunned end löögijõulisena, ent ennelõunal võib midagi pingelist juhtuda. Võtab natuke aega, enne kui taas ree peale saad.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Tänane päev annab kinnitust sellele, et sõprusringkond on sul lai. Paljud tahavad sinuga suhelda, midagi head ja ilusat soovida. Õhtul toimub ilmselt lõbus koosviibimine.

Neitsi

23. august – 22. september

Üldjoontes hea ja viljakas aeg, mil energiat on palju. Hoidu aga raha- ja äriasjade ajamisest. Võivad tekkida tagasilöögid, pärast mida on raskem end uuesti kokku võtta.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Mõtted on pigem minevikus kui tulevikus, küllap on sul mõndagi toredat ja ka ülimalt romantilist meenutada. Võib tekkida soov ammune sõber üles otsida.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sind võib haarata ebakindlus. Ehk oled tõesti mingi vea teinud, kipud selle pärast liigselt põdema ja ennast süüdistama. Lõpeta enese kritiseerimine, hinga sügavalt!

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled arvatavasti teiste seas, kus jääd paljudele silma. Su käitumine on meeldiv, nii tahavad paljud sinuga suhelda. Võõradki inimesed on altid su juurde astuma.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sul tuleb püsida praeguses hetkes. Kui lased mõtteil minevikku libiseda, lähevad asjad käest ära ja tuju langeb. Leiad meenutamiseks midagi haiget tegevat.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Armastuse teema on sulle kõige tähtsam, suhted kallimaga on üsna segased. Eriti juhul, kui sa talle asu ei anna ja aina igasugu probleemidest rääkima kipud.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Ära lase oma mõtteid ekslema! Pole vaja oma peas kedrata ühiskondlike probleemide temaatikat – see võib sind närvi ajada. Sul ei ole piisavalt jõudu maailma muutmiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kalad! Lähed oma uuele aastaringile vastu energilise ja teotahtelisena, oled valmis ette võtma suuri muudatusi. Sul õnnestub muuta oma suhtumisi ja harjumusi, areneda paremaks inimeseks ja parandada elukvaliteeti. Rahaliste tehingutega pead aga olema ettevaatlik, kõik nüansid mitu korda üle kontrollima.