Marko MatvereFoto: STANISLAV MOSHKOV
Tele
17. veebruar 2019, 11:06

VIDEO | Marko Matvere: üks vanem daam küsis, kas oskan ka mõnda laulu, mis ei räägiks joomisest ja laaberdamisest (9)

Saates „Hommik Anuga” oli kohal tõeline staarideparaad, kes annab läheneva naistepäeva puhul koos kontserte. Asja eestvedaja on Koit Toome, kel tuli mõte teha bänd, kus eelkõige oma lauluoskuse poolest tuntud liikmed mängivad ka mõnda pilli.

Bändi kuuluvad lisaks Koit Toomele ka Tanel Padar, Marko Matvere, Kalle Sepp, Saara Kadak, Juss Haasma, Jassi Zahharov ja taustalaulja Dagmar Oja. Lisaks on laval saatebänd.

Naistepäevale kohaselt kõlavad kontsertidel armastuslaulud. Marko Matvere laulab lisaks armastusele tihti ka merest, kuid saates meenus talle seik, kui talle heideti tema lauluvalikut ette. „Minu poole on pöördunud üks vanem daam, kes ilmselt esindas suure huvigrupi seisukohta. Ta küsis: „Härra Matvere, kas te oskate laulda ka mõnda sellist laulu, mis ei räägiks joomisest ja märatsemisest?”. Nii et ei saa öelda, et ma ainult merest laulan. Minu põhiline nišš on ikka joomine ja märatsemine,” naljatleb ta.

Ka Tanel Padar märkas, et kuigi tema repertuaari kuuluvad mitmed armastuslood, räägivad need alati lõppenud armastusest. „Mul oli vaja enda laulutekstidest leida kõige ilusam armastuslaul. Tuli välja, et naised, kes seda lugu välja otsisid, ütlesid, et mul ei olegi armastusest ühtegi lugu.”