Sünne Valtri II poolfinaalis.Foto: Erlend Štaub
Üritused
17. veebruar 2019, 12:46

LUGEJA „EESTI LAULUST“: ainsaks vaatamisväärsuseks oli kosunud Sünne Valtri (64)

Tõenäoliselt istusid tuhanded ja tuhanded inimesed eile televiisori ees ja jälgisid „Eesti laulu“ finaali. Aga mitte kõigi tähelepanu ei köitnud lood ise, vaid mõne puhul hoopis selle esitaja...

„Kui sa just suuremat sorti pidutseja ei ole, siis istud ikka nädalavahetusel mõne õhtu televiisori ees,“ kirjutab Õhtulehele 39-aastane Mauri.

„Ja ega enamasti midagi väga vaadata pole. Tellisin varakult vaatamiseks ühe filmi, et siis kah eestlastele omaselt laupäevast finaali jälgida,“ kirjutab ta.

„Kõlanud lood ei olnudki kehvad, aga neid võiks vabalt ka raadiost kuulata. Kosmosemutid ja saatejuhtide naljadest jäi väheseks, et selleks nii meeletult maksumaksja raha kulutada,“ hindab Õhtulehe lugeja eilset „Eesti laulu“ finaali.

„Vaadatud ta sai. Eks esmaspäeval saab tööl kolleegidega sel teemal nalja visata. Aga üks asi jäi mulle silma. Täitsa köitis mu tähelepanu,“ juhib Mauri tähelepanu millelegi hoopis muule.

„Sünne Valtri ja tema vallatud kurvid. Sellele naisele sobib lopsakam figuur. Ta ei peaks selle pärast üldse põdema,“ kiidab Mauri Sünne Valtrit.

„Tõenäoliselt on „Eesti laulu“ periood tekitanud piisavalt stressi, mistõttu Sünne pole jõudnud enda toitumist niivõrd palju jälgida. Mis on minu arvates igavesti tore! Kohe mõnus oli teiste kondikubude vahel märgata ka midagi loomulikku, midagi ilusat. Ma ei ole küll tema muusika fänn, aga julgeid ja enesekindlaid naisi tuleb kindlasti märgata. Neid on lihtsalt niivõrd vähe,“ selgitab Mauri ja lisab, et esinemistele ta Sünnet siiski jälitama minna ei plaani.