Ott-Sander Palm ja Getter JaaniFoto: Erlend Štaub
Inimesed
15. veebruar 2019, 20:09

Getter Jaani avaldas oma esiklapse soo! (12)

Tänavu jõuludel teatas lauljatar Getter Jaani, et ootab koos oma elukaaslase Ott-Sander Palmiga last. TV3 uudistes paljastas neiu oma esiklapse soo.

Getteri sõnul ootab ta tüdrukut ning Ott-Sanderiga on nad ka nimedele mõelnud. "On variante olnud, aga seda kindlat veel pole. Eks kui me näeme teda, siis see nimi ka tuleb!" ütles ta. 

Täna ilmus Getteril ka uus lugu: “Võta mul käest”, mis on tema esimene eestikeelne singel. "See on kindlasti mu jaoks väga eriline, sest terve aja kui ma seda salvestasin, kasvab minu sees minu väike ime," rääkis ta.

Getteri sõnul ei ole ta beebile veel ühtegi asja ostnud, vaid võtab rasedust rahulikult. "Ma ütlen ausalt, et mul ei ole veel mitte midagi ostnud. Mul sõbranna jõuludeks kinkis ühe väikese teksatagi ja see mul praegu ongi. Iga päev kasvame, kosume ja muidugi ma nii väga juba ootan, et ma näeks oma pisikest," sõnas ta ootusärevalt.

Ajakirjas Anne&Stiil rääkis Getter, et tema ja Ott-Sanderi esiklaps oli väga planeeritud ja oodatud.„Kuna ootasime teda mõlemad, siis olime loomulikult väga-väga õnnelikud. See ei jõudnud kaua kohale, seda enam, kui ta alguses ei liigutanud nii aktiivselt, et ma seda tundnud oleks.“