River Island 50 €
Inimesed
15. veebruar 2019, 18:53

Vaata ka näidiskomplekti!

Puust ja punaseks! Kuidas peaks teksapükse tööl kandma? (1)

Teksapüksid on ühed armastatumad riideesemeid, kuid nende sobitamine viisakasse töökeskkonda võib olla mõnevõrra keeruline - eriti ajal, mil enamik teksapükse on augulised ja narmendavad.

Teksapüksimood soosib kõiksuguste veidi veidrate teksade kandmist. Olgu selleks siis lõhkised, veidi kukekad, alt laienevad ja kukekad, ülilaiad või hoopis igatpidi narmendavad püksid. 

Vabamas töökeskkonnas pole muidugi trenditeksades tööle ilmumine ilmselt kuigi suur probleem ning kellelegi pahameelt ei tekita. Sellises töökohas, kus töötajalt oodatakse korrektset riietust võib aga lõhkistes või narmendavates teksades tööle ilmumine tekitada omajagu probleeme. See aga ei tähenda sugugi seda, et teksapükstega ei sobi üldse tööl, ka viisakat riietust eeldavas kohas, käia. Selleks on hoopis mõned nipid, mida tasub teada.

Esmalt tuleks unustada igasuguste üübertrendikate teksapükste olemasolu ning valida jalga võimalikult klassikalised, vähe tähelepanu tõmbavad, püksid. See tähendab, et teksad, millel on kulumise märgid, augud, narmad, needid, litrid, pärlid, tikandid jne võib kohe ära unustada. Eelistada võiks tumedamat värvitooni, kas tumesinist või musta, kuna heledatest teksadest õhkub pigem suvist ja vaba aja meeleolu. 

Samuti tuleks tähelepanu pöörata ülejäänud, teksapükste juurde sobitavatele, rõivastele. Siin peaks samuti valima ajatuid, klassikalisi pluuse ja kudumeid, mis koos moodustavad stiilse, kuid mitte liiga pealetükkiva üldpildi. Kes tahab ning usub, et töökaaslased sellele viltu ei vaata, võivad kogu komplektile särtsu lisada omapärasemate jalanõudega. Samas klassikaline tume poolsaabas on kindla peale minek. Värvi võib aga välimusse tuua ka mustast või hallist erinevat tooni ülerõivaga. 

Näiteks ei aja teksapükstes tööle ilmumine kellelgi närvi mustaks, kui sul on seljas selline komplekt: 

River Island 50 €
Zara 19,95 €
H&M 39,99 €
Zara 89,95