Inimesed

ÕHTULEHE TEST | Räim tomatis: kui ühes karbis seisavad reas kenad kalad, siis teises suplevad sabad ja soolikad  (70)

Kersti Eero, 16. veebruar 2019, 00:01
KINDEL LEMMIK: Õhtuleht testis räim tomatis konserve ka kuus aastat tagasi ja kuigi toonasest seitsmest žürii liikmest ei osalenud sel teisipäeval meie testil keegi, kogusid taas enim punkte Viru Ranna praetud räimed tomatikastmes. Need maitsesid ka kolleeg Sirjele. Foto: Tiina Kõrtsini

Eestlane on põlvest põlve punast kala söönud, ainult nõukaajal seisis laual lõhe asemel räim tomatis. Iseäranis nostalgilisi tundeid kipuvad punased silgud tekitama kunagistes tudengites ja matkasellides. Mis tundeid retroroog praegustes sööjates tekitab, selgus Õhtulehe järjekordsel testil. Maksimaalselt võis üks konserv koguda 90 punkti.

Aastatega on kunagine retroroog ka moodsamate maitsetega täienenud, näitas Õhtulehe tiir pealinna supermarketites ja Balti jaama turu kalasaalis. Peale räime plaanisime proovida ka kilu ja meil õnnestuski leida kilud tomatikastmes tšilliga, kilud kimtšikastmes ja kolmed eri tootja sprotid tomatikastmes. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

16. veebruar 2019, 11:04
PANE ISE RÄIM TOMATISSE! Kodutehtud lihtsal retroroal on kõige parem mekk!

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee