Justin Bieber ja Hailey Baldwin Foto: VIDA PRESS
Inimesed
14. veebruar 2019, 16:30

Vaimse tervise probleemidega maadlev Bieber lükkas pulmad edasi (2)

Justin Bieber ja tema naine Hailey Baldwin lükkasid laulatuse ja pulmapeo edasi, kuna endine lapstäht Bieber maadleb depressiooniga.

24aastane Kanada superstaar ja temast kaks aastat noorem modell registreerisid oma abielu salamisi septembris. Suhe oli selleks ajaks kestnud mõned kuud, kuid tegelikult olid Justin ja Hailey kurameerinud põgusalt juba varem - 2015. aasta detsembrist järgmise aasta jaanuarini. 

Tänavu pidi noorpaar laskma end kiriklikult laulatada ning sõpradele-sugulastele uhke peo korraldama, kuid ajakirja People allika kinnitusel lükkub see edasi.

„Justin on keskendunud oma vaimse tervise ravile,” paljastab informaator. 

Hiljuti ilmnes, et Bieber kannatab depressiooni all. Ta oli rääkinud ka ajakirja Vogue intervjuus, et juba ainuüksi muusikale mõtlemine ajab tal meele mustaks. Usutluses tunnistasid Justin ja Hailey, et abielus pole kerge olla ning nad käivad nõustaja juures. Bieber paljastas, et oli varem kannatanud seksisõltuvuse all ning kuritarvitanud ärevusevastast ravimit Xanax. 

People'i allika kinnitusel on Hailey oma mehele võitluses depressiooniga jäägitult toeks. „Justin tunneks end ilma Haileyta veelgi pidetumalt.”