„Reis tulemägede maale: Kamtšatka”Foto: TV3
Tele
14. veebruar 2019, 12:05

TV3 VIDEO JA GALERII | Saate „Reis tulemägede maale: Kamtšatka” reisiseltskond leiab poolsaarelt Eesti juurtega elaniku

Mõned kuud tagasi alustas vaatajate südamed võitnud reisiseltskond uut seiklust Venemaa ühel kõige ligipääsmatumal alal Kamtšatka poolsaarel. Neljapäeva õhtul jõuab TV3 eetrisse „Reis tulemägede maale: Kamtšatka” episood, kus reisiselle üllatab nii mõnigi erakordne olukord.

Seni on eestlased Kamtšatka poolsaarel käinud peamiselt loodusekspeditsioonidel ning kala- ja jahiretkedel. Poolsaarele ei vii aga ühtegi teed ja seega peab reisiseltskond hakkama saama kohapealt renditud maastikusõidukitega.

Tulemägesid ja metsikuid jõgesid täis maastik on niivõrd ligipääsmatu, et liikuda tuleb ka jala, mootorsaanide ja jahtidega ning ööbida telkides, millele lisab ärevust teadmine, et Kamtšatkal elab umbes 12 000 pruunkaru. Õhtul ootab just selline hirmutav öö reisiselle ees. Pikal jõematkal tuleb teha ööbimispaus, mis osutub ootamatult piinarikkaks, sest ööbimispaika on oma suvepäeva otsustanud veetma tulla ka kõik Venemaa sääsed.

Ei ole halba ilma heata - reisiseltskond kohtub Eesti juurtega mehega ning televaatajad saavad teada, kuidas ta Kamtšatkale elama sattus, millega ta tegeleb ning kuidas talle seal meeldib.

„Reis tulemägede maale: Kamtšatka” täna kell 20 TV3s!