Sirje Presnal, Triin Tobber ja Lea Dali Lion.Foto: Martin Ahven
Inimesed
14. veebruar 2019, 18:01

VIDEO | „PUUDUTA MIND“ 65. SAADE: astroloog Triin Tobber räägib, kuidas meie tähemärk elu jooksul muutub (5)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks alternatiivse maailmavaate ja tegevusväljaga inimesed. Jutustame müstilisi lugusid, arutleme, viskame õhku küsimusi, ennustame ja spekuleerime, kuid ei paku lõplikku tõde. Täna õhtul on saatekülaliseks astroloog Triin Tobber, kes tuleb välja uue jahmatava astroloogiateadmisega - nimelt muutub meie tähemärk elu jooksul mitu korda. 
 

Ühe tähemärgi tsükkel kestab 30 aastat ning siis on inimesel aeg hakata õppima järgmise märgi eluülesandeid.

Triin Tobber toob saates rea näiteid, kuidas tähemärgi muutus on tuntud avaliku elu tegelaste elusaatust muutnud. 

„Näiteks on hästi paljud Sõnnid, kelle Päike jõudis Kaksikutesse, hakanud tegelema ajakirjanduse või mis tahes muu infovahetuse teemaga,“ räägib ta. „Paneb imestama, kuidas konservatiivne ja tagasihoidlik Sõnn tuleb ja hakkab rahva ees esinema. Hitler on üks selline. Tema sündis 20. aprillil, Sõnni tähemärgi esimesel päeval ja ta oli täpselt kolmekümneaastane, kui tema Päike jõudis Kaksikutesse. Kuni sinnamaani tegeles Hitler kunstiga. Aga nii kui tal tekkis Kaksiku aspekt, läks ta poliitikasse ja hakkas rahvamasside ees esinema.“ 

Triin õpetab ka, kuidas enda praegust tähemärki välja arvutada. 

Saadet juhivad Õhtulehe ajakirjanik Sirje Presnal ning muusik Lea Dali Lion.

Saade „Puuduta mind“ on neljapäeva hilisõhtuti Tallinna TVs (kordusega reede hommikul). Sama saadet saab uuesti vaadata nädal hiljem neljapäeval kell 18 Õhtulehe veebi- ja Facebooki lehel. Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida Soundcloudist.