Sven LõhmusFoto: Erlend Štaub
Inimesed
13. veebruar 2019, 20:16

VIDEO | Sven Lõhmus: „Rockefeller Street“ on nagu Eestist pärit „Gangnam Style“ (3)

„Vaatan ja kuulan neid uudiseid ammulisui ning mõtlen, mis toimub. See on nagu Eestist pärit laulu „Gangnam Style”. Terve Aasia on ennast selle lauluga käima tõmmanud, nüüd ka USA,” räägib „Ringvaates” Sven Lõhmus, kelle kirjutatud lugu „Rockefeller Street” kõlas Ameerika telesaates „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

Lõhmus tunnistab, et kuigi Getter Jaani Eurovisionil esitatud lugu on väga populaarne, ei jõua tema taskusse sellele vaatamata midagi. „Pean kahjuks Tegemist on ikkagi kellegi üles pandud klipiga ja igal klipil on oma autoriõigused. Neid Youtube’is kontrollida on nagu vaaraosipelgatega võitlemine,” tõdeb ta. „Kui asju ilusti ajada ja süstemaatiliselt tegutseda, siis arvan, et isegi on asjal väike tulem,” lisab Sven.

„Kui videot on juba nii palju jagatud, tekib kindlasti küsimus, kes on loo kirjutanud. Küll nad lõpuks ka mu üles leiavad,” on Lõhmus positiivne.

Sven lubab „Ringvaates”, et Getter Jaani astub Jimmy Falloni saates kuuldud versiooniga üles ka laupäevases „Eesti laulu” finaalis.