Christian BaleFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
13. veebruar 2019, 17:01

Christian Bale soostus üle kümne aasta oma emaga rääkima

Hollywoodi täht Christian Bale katkestas kümmekond aastat tagasi oma ema Jenny ja õe Sharoniga kõik sidemed. Nood olid süüdistanud teda kallaletungis.

Daily Maili teatel väitsid Jenny ja Sharon Bale, et superstaar Christian oli neile juulis 2008 enne filmi „Pimeduse rüütel” esilinastust peenes hotellisviidis kallale tunginud. Kuulu järgi oli näitleja läinud ema ja õega tülli oma abikaasa Sibi Blazici pärast. Sharoni kinnitusel nägid kaklust pealt tema kolm last, kes kõik olid alla 12aastased. 

Asitõendite puuduse tõttu ei saanud kohtusse minekust siiski asja ning Jenny ja Sharon võtsid viimaks oma avaldused tagasi. Bale on süüdistust alati eitanud. Pärast intsidenti katkestas ta ema ja õega sidemed täielikult. 2000. aastal sõlmitud abielu Sibiga kestab tänini. Neil on 13aastane tütar ja neljane poeg.

2014. aastal kurtis Bale'i ema, et on püüdnud pojaga peaaegu iga päev kontakti saada. Asjatult. „Oleks tore kohtuda. Pall on tema väljakupoolel. Kuus aastat on enam kui küll. See on minu jaoks kurb. See on ka Christiani jaoks kurb.”

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christian Bale (@christianbale_) on

Nüüd, kus Bale kandideerib imeväärse muundumisega oma uues filmis „Asepresident” (kaader filmist ülal) parima meespeaosatäitja Oscarile, kinnitas tema ema Daily Mirrorile, et suhted pojaga on taastunud. „Jah, me suhtleme. Ma tean, et Christian on praegu Londonis.”