Denise Richards koos tütardega 2014. aastal. Eloise on tema süles.Foto: AP/Scanpix
Inimesed
13. veebruar 2019, 15:59

Kurb: Bondi-beibe seitsmeaastane tütar oskab öelda vaid mõne sõna

Filmis „007: liiga kitsas maailm” (1999) James Bondi kaunist abilist Christmas Jonesi kehastanud Denise Richards tunnistas, et tema noorem laps on erivajadustega.

Näitlejannal (47) on abielust skandaalse Charlie Sheeniga teismelised tütred Sam (14) ja Lola (13). 2011. aastal adopteeris Denise üksikemana Eloise'i-nimelise beebi. Septembris pidas näitlejanna pulmi oma uue kallima Aaron Phypersiga.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Denise osaleb nüüdsel ajal tõsieluseriaalis „Beverly Hillsi tõelised koduperenaised”, kuid tema elu pole sugugi pilvitu. Näitlejanna paljastas hiljuti ajakirjale People, et nüüdseks seitsmesel Eloise'il diagnoositi kaks ja pool aastat tagasi kromosoomiviga. Denise tunnistab, et tüdruku aeglane areng oli talle muret teinud.

„Ta ei osanud väga pikka aega iseseisvalt istuda ja kõndima hakkas alles kaheselt. Sellele oli eelnenud füüsiline teraapia.” Lõpuks ilmnes, et lapse kaheksas kromosoom on vigane.

Seitsmene Eloise oskab ema sõnul öelda vaid mõned sõnad. „Ja vahel tundub tema mõistmisvõime eakohane, aga teinekord jääb mulje, et tegu on kolmeaastasega.”

Richards ei varja, et Eloise'i juhtum on keeruline. „Õpin iga päev midagi uut, sest sellisel puhul pole ju orienteerumiskaarti olemas.” Tal pole aimugi, mida tulevik toob. „Iga laps on erinev. Hoolitsed oma laste eest, ükskõik mis nendega ka ei juhtuks. Ma ei tea, kas ta hakkab rääkima nagu harilik laps. Aga vanemana tahad oma lapsele parimat ja püüdled selle nimel.”

Näitlejanna rääkis nüüd „Entertainment Tonightis”, et tema pihtimuse peale on väga paljud inimesed talle toetust avaldanud. „Mind liigutas väga, kui toetavad ja imelised kõik olnud on – inimesed on jaganud omaenda kogemusi ja selle teema avalikuks teinud. See oli vapustav!” õhkas Richards.