Foto: EDUARDO MUNOZ / Reuters / Scanpix
Inimesed
13. veebruar 2019, 12:49

Kurb või geniaalne? Kim Kardashian avaldas üllatava põhjuse, miks ta kunagi ei naerata

Pole küll selge, kes täpselt selfi leiutas, kuid Kim Kardashian on end juba aastaid selfikuningannaks nimetanud. Särava naeratuse asemel eelistab staar intensiivsemat pilku ja kui te arvasite, et tegemist on kõigest esteetilise valikuga, siis te eksite. Ajakiri Cosmopolitan kirjutab, et Kim ei naerata enam ühel geniaalsel, ent samas ka kurval põhjusel.

Nädalavahetusel toimunud jumestuskunstnik Maro Dedivanovici koolitsusel küsis keegi, mis on Kimi pehme naha saladuseks ning vastus oli kiire ja konkreetne: "Ära naerata." 


Ta on varasemalt tunnistanud ka, et väldib naeratamist, sest tütar North Westi oodates läks ta kohutavalt paiste ja negatiivsed kommentaarid muutsid tema suhtumist pildistamisse. Samuti ei soovi Kardashian olla lahke inimeste vastu, kes tema fotole püüdmisega raha teenivad. "Enne naeratasin ma kogu aeg ja nautisin liikvel olemist...Ma ei taha neile naeratada. Ma ei taha enam väljas käia. Isegi, kui ma olin enesekindlam, siis ma ei tahtnud olla see tüdruk, kes igal pildil naeratab. See muutis mu tuju; see muutis mind inimesena; see muutis väga palju mu iseloomu," seletas naine väljaandele C Magazine.