Marilyn Kerro ja Marx Alexander ning nede ühine poeg Kaius-William.Foto: Maria Kruusenvald/ Erakogu
Tele
13. veebruar 2019, 10:45

TV3 VIDEO | Marilyn Kerro võttis rasedusega 20 kilo juurde: see ongi aeg, kui saab nautida ja süüa, mida tahad (30)

Selgeltnägija Marilyn Kerro ja tema norralasest kallima perre sündis eelmise aasta juunis esiklaps. Kerro tunnistab, et rasedusega võttis ta beebikilosid juurde lausa rohkem kui 20 kilogrammi, kuid need kilod kadusid pärast sünnitust ilma igasuguse pingutuseta!

„Tegelikult beebikilosid oli mul üle 20 kilo, neid oli päris palju. Mina olen selle poolt, et kui naine on nii õnnistatud olekus, siis peab lubama endale kõike. Su keha tunneb ise, mida sul vaja on. Mina käisin sõin öösel kooki, sõin küpsist, ütlesin, et küll ma pärast ilusasti alla võtan. Ja nagu näha, läks kõik hästi!“ rääkis Kerro.

Pärast lapse sündi kaalus Kerro isegi vähem, kui enne rasedaks jäämist. Kerro sõnul tuleb see sellest, et peab jooksma kogu aeg oma roomava õppiva lapse järel.

„Tõesti, ma ei olnud stressis oma kilode pärast, ma olingi selline pallike ja see oligi nii tore aeg minu jaoks. Ma arvan, et naised peaksid rohkem vabalt võtma ja mitte kuulama arvustusi, et nii palju võib juurde võtta, või nii palju, või ära nüüd nii palju söö. See ongi aeg, kus sa saad ju nautida seda, et sa söödki ja oledki selline, nagu sa tahad. Sa õitsed igat pidi, kas siis laiusesse või pikkusesse, vahet ei ole. Ja kõik need kilod lähevadki iseenesest, minul läksidki. Ma ei vaadanud üldse, mida ma söön, ma sõin kõike,“ julgustab ta.

Kerro arvates peaksid naised üleüldse vähem mõtlema sellele, mis number on kaalul või riidesiltidel. „Tunne enda kehas ennast hästi! Kõik suurused ja laiused on väga vastuvõetavad ja okeid. Hingel ei ole ju suurust. Kui inimene armub, ta armub hinge, mitte suurusesse. Võid olla XL, XXL või XS. Iga pott leiab lõpuks oma kaane!“ on ta kindel.