The Neighbourhood Saku suurhallisFoto: Tiit Tamme
Saund
12. veebruar 2019, 13:22

„JUBE!“, „KOHUTAV!“ The Neighbourhoodi kontserdi külastajad nõuavad halva heli eest raha tagasi (7)

Esmaspäeval esines Saku suurhallis Ameerika rokkbänd The Neighbourhood. Kuigi fännid olid bändi pikalt Eestisse oodatud, pidid paljud neist meeste etteastes pettuma.

Mitmed fännid on hakanud Facebookis eilse kontserdi tõttu häält tõstma, sest väidetavalt oli bändi heli niivõrd halb. Mõned nõuavad ka lausa piletiraha tagasi.

„Korralik feil. Vähemalt jääb see korraldaja nimi lihtsalt pähe, et edaspidi kõike, mida nad ette võtavad, vältida,” kirjutab ürituse Facebooki lehel nördinud fänn.

„Suht kurb vargus. Esimene kord kontserdil ja mul neiu pidi peaaegu et kurdiks jääma. Bass oli nii üle pekstud, et ainsad laulusõnad, mis läbi tulid, olid „Sweater weatheril” (sest siis oskas rahvas kaasa laulda). Ülejäänud aeg oli rohkem nagu Saku suurhall suck’ib mu 70 eur, et ma saaks lärmi käes mitu tundi seista. Inimesed lahkusid, sest neil hakkas paha juba soojenduse ajal. Olge nüüd inimlikud, tunnistage oma vigu ja andke me raha tagasi. 4 kuud ette ostetud pilet, palju ootamist ja et meid siis nõnda saaks kohelda?? Inimesed ei saanud aru isegi, et läbi sai, sest ta häält oli nii halvasti kuulda. Ise leidsin, et Jes solvus selle korralduse peale ning seetõttu nad lahkusidki nii tuimalt. Ei mingit kummardust, tagasi lavale tulekut, ei midagi. ootame meelsasti raha tagastust, siis on vähemalt midagigi teie üritusel pakkuda,” kirjeldab eilset elamust teine fänn.

„Vabandan, aga tõesti – mis toimus kontserdi heliga? See oli jube.... Piletiraha saab kuskilt tagasi küsida?” uurib kolmaski.

Ürituse pressiesindaja Gunnar Viese ütleb, et ürituse heli määrab iga bändi oma helimees. „Kui bändi helimees on otsustanud heli just nii keerata, ei saa korraldaja ka parima tahtmise juures mitte midagi teha.” Lisaks mängib Viese sõnul rolli helimehe kogemus. „Saku suurhall pole just kõige lihtsam koht, kus heli teha. Samas on seal olnud väga hea heli näiteks James Blunti ja Rammsteini kontserdi ajal, nii et süüd koha kaela ajada ei saa.”