Elina NechayevaFoto: Erki Pärnaku
Üritused
12. veebruar 2019, 10:12

„Eesti laulu“ finaalis astuvad lavale ka Elina Nechayeva, Ivo Linna ja Getter Jaani (8)

Laupäeval peetakse Saku suurhallis järjekordne „Eesti laulu“ finaal ja selgub, kes esindab meid maikuus Tel Avivis toimuval Eurovisioni lauluvõistlusel. Publiku rõõmuks astuvad suurhallis teiste hulgas lavale ka Eestit Eurovisionil esindanud Getter Jaani, Ivo Linna ja Elina Nechayeva.

„Lavale astuvad väga erinevad artistid, kes kõik on Eestit esindanud ka Eurovisioni lauluvõistlusel,” märgib „Eesti laulu“ peaprodutsent Tomi Rahula ja toob välja, et nii õhtuses finaalis kui ka päevases peaproovis astuvad publiku ette Elina Nechayeva, Getter Jaani ja Ivo Linna. Kas möödunud aasta võidulugu „La forza” taas esitusele tuleb ja milliseid üllatusi on finaalis veel varuks, selles osas jääb Tomi Rahula hetkel salapäraseks. „Eestimaalaste lemmikuid astub ühel või teisel moel laupäeval üles teisigi,” lisab ta.

Finaalis astuvad võistlustulle Sissi, Lumevärv ft. Inga, Victor Crone, Kerli Kivilaan, Xtra basic & Emily J, Kadiah, Synne Valtri, Stefan, The Swingers, Tanja & Birgit, Uku Suviste, Inger ja Sandra Nurmsalu. Õhtujuht on Piret Krumm.

Finaalile eelneval õhtul on ETV-s erisaade „Eesti laul 2019. Finaali eelõhtul”, mis annab sõna seekordsetele artistidele ja võtab kokku „Eesti laulu“ kirevad toimumisaastad.