Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
15. veebruar 2019, 21:49

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 16. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Päev sobib ürituste korraldamiseks. Hea on olla teistega koos ning teha positiivseid asju. Uued tutvused tekivad lihtsalt, ent sõpruseks ei pruugi need areneda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Suhtluses lähedaste või naabritega võid taas põrkuda nendele samadele karidele, mis sind varemgi on takistanud. Ilmselt on teemasid, mille puudutamine teistele ei meeldi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võimalik, et kallimaga tuleb juttu rahaasjust. Pead tõdema, et kõigest temaga siiski rääkida ei saa. On teemasid, mille peale su kaaslane bloki ette tõmbab.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kipud vabal päeval mõtlema tööasjadele, eeskätt raskustele ja tagasilöökidele, mis sind ärritavad või murelikuks teevad. Jäta need mõtted ja mine sõpradega lõbutsema!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Oled enesekindel inimene, ent sulgi on nõrgad kohad. Võimalik, et jätsid lapsepõlves hobiga tegelemise katki, sest tundsid end saamatuna. Miski tuletab seda meelde.

Neitsi

23. august – 22. september

Oled keerukas seisus, sest ühest küljest tahaksid päeva sõprade seltsis veeta, kuid ilmselt ei võimalda seda perekohustused. Tunned, et sul pole valikuvabadust.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Aeg-ajalt lippavad mõtted tööasjadele. Sisemiselt valmistud juba praegu esmaspäevasteks kohtumisteks ja aruteludeks. Või muretsed, et kas saad ikka hästi hakkama.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Väljasõidule või matkale minekuks sobib päev hästi. Ent pead ilmselt läbi ajama küllaltki väikse eelarvega. Mida paremini planeerid, seda kindlamalt end tunned.

Ambur

22. november – 21. detsember

Oled puhkehetke auga välja teeninud. Pole välistatud, et seekord laupäeva siiski kolleegidega koos veedad. Tõsi küll – meeleolu ja suhtlus on hoopis teine kui tööpostil olles.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Vajad aega üksinda olemiseks. Veenuse ja Saturni ühendus tekitab mõningase pidurdatuse tunde. Võimalik, et muretsed töise asjaajamise või armusuhete pärast.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Ilmselt on sul mõningaid kohustusi. Võiksid päeva nende täitmisega alustada, siis jääb pärastpoole aega lõbutsemiseks. Saad tantsust ja flirdist täiel rinnal rõõmu tunda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Valikuid on mitmeid. Eelistaksid muidugi meeldivat kasulikule, ent kui kohustused ootama jätad, ei saa sa täielikult lõõgastuda. Vastutustunne aina tiksub kuklas.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval aastaringil oled aktiivne ja alustad julgelt uusi asju. Võib tekkida uusi äriideid, kui oled valinud enda kõrvale õiged kaaslased, õnnestub koostöös head mõtted ka raha teenima panna. Pereliikmed vajavad tähelepanu ja hoolt. Suureneda võib huvi päritolu vastu, tahad eelolevate põlvede kogemusest jõudu ammutada.