Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
11. veebruar 2019, 22:39

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 12. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Oled avatud uuele ja huvitavale. Täpseid plaane pole mõtet teha, asjad on pidevas muutumises. Päev võib tuua ootamatuid kohtumisi ja põnevaid üllatusi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Nüüd ehk avaneb võimalus käima lükata edasiviiv äriplaan, mida salamisi haudunud oled. Võta asja mänguliselt, ka mõningane riskimine võib edu tuua.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tasub julgeid ja originaalseid tulevikuplaane teha ning neid mõttekaaslastega arutada. Koostöös sünnivad kõige paremad ja lennukamad ideed.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kui saad tööl aega ise planeerida ning pühenduda just nendele tegemistele, mis sulle kõige rohkem pinget pakuvad, võid jõuda uuele tasandile, teha olulisi muudatusi.

Lõvi

23. juuli – 22. august

On soodne aeg õppimiseks, näiteks koolitusel või seminaril osalemiseks. Eriti palju edasiviivaid teadmisi ning uusi vaatenurki võid saada välismaistelt asjatundjatelt.

Neitsi

23. august – 22. september

Tasub äripartneritega rahaasjad jutuks võtta. Arutelu käigus võib tekkida nutikaid ideid, mis aitavad tööd ladusamalt korraldada ning viivad ka sissetuleku suurendamiseni.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Too oma armusuhtesse värskust ja särtsu! Üllata kallimat, näiteks vii ta lõbusõidule. Kui tööpäev pikka koosolemist ei võimalda, saab ka lõunapausi ebatavalisel viisil veeta.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Töökorralduses annab teha muudatusi, mis igapäevast asjaajamist hõlbustavad. Midagi tasub teha teisiti kui tavaliselt, et kolleege ergutada ja töömeeleolu tõsta.

Ambur

22. november – 21. detsember

Päev võib tuua põnevaid kohtumisi ootamatutes olukordades. Pole välistatud, et satud kellegagi tänaval juhuslikult kokku ning armud lausa esimesest silmapilgust.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sind võib haarata kihk toiduga eksperimenteerida, kas minna eksootilisse restorani sööma või siis võtta ette mingi eriline retsept ja selle järgi ise eriline hõrgutis valmis teha.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Võta aega hobidega tegelemiseks, arenda end valdkonnas, mis sulle tõeliselt huvi pakub. Uute oskuste omandamine annab eduelamuse, areng on kiire.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

On mõttekas lähedastega perekonna rahaasjade arutamine ette võtta. Tasub planeerida, mida on vaja kodus ümber korraldada, mida osta või ehk on vaja üht-teist hoopis maha müüa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uus eluaastaring tõotab tulla põnev ja võimalusterohke. Oled uudishimulik, tegutsemislusti ja julgust on küllaga. Vajad palju vabadust, tahad asju ise otsustada. Vabaduseiha võib tunda anda ka armusuhetes. Kergekäeliselt sa lubadusi ei anna, ehk tunned isegi hirmu enese sidumise ja suhtega kaasnevate kohustuste ees.