Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
10. veebruar 2019, 23:32

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 11. veebruar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär

21. märts – 19. aprill

Tasub tegutseda koos perega, teha midagi selleks, et kodu veelgi õdusamaks muuta. Üks võimalus on millegi remontimine, ent saab ka suhteid siluda, õhkkonda parandada.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Mõttevahetused on huvitavad ja edasiviivad. Võid mõndagi põnevat teada saada teemade kohta, mis on seni tundunud üle mõistuse käivalt müstilised ja mitte tõsiselt võetavad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Oled kaaslaste suhtes toetav, nii on lihtne tööl positiivset meeleolu hoida ja ühtekuuluvustunnet tekitada. Äriasjade ajamisel on palju kasu intuitsioonist.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aeg soosib enesearendamist loomingulises või spirituaalses liinis. Suudad maailmas toimuvat vaadata avatuma pilguga, suhtuda teistesse eelarvamuste ja hukkamõistuta.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Sinu unistused ei ole viljatud, mingis plaanis on need teostatavad. Kui sa midagi väga tahad, kujutle endale vaimusilmas soovi täitumist, sellest võib päriselt ka kasu olla.

Neitsi

23. august – 22. september

Armuasjus oled isetu. Mõistad teise inimese tundeid, oled valmis pingutama selle nimel, et ta ennast õnnelikuna tunneks. Ära seejuures üle pinguta ja märtrirolli võta!

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Viljakas tööpäev juhul, kui sul on vabadust asju enda tahtmist mööda planeerida. kui su töö on seotud teiste eest hoolitsemisega, nõrgemate aitamisega, saad palju ära teha.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Võiksid ette võtta väljasõidu mõnda väekasse paika või looduslikult kaunisse kohta. Huvi võivad pakkuda spirituaalsed teemad, aga ka filosoofia ja religiooniga seotu.

Ambur

22. november – 21. detsember

Mõistad märksa paremini seda, mis seotud minevikuga. Jutuajamine vanema sugulasega hingelistel teemadel võib panna asjadele uue, avarama pilguga vaatama.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Sideme tihendamine kallimaga käib südamlike vestluste kaudu. Kui oled siiras, aus ja julged teisele näidata, mis su hinges toimub, suureneb lähedus.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Töö pole lihtsalt tuim nühkimine. Suhtu oma tegevusse kui loomingusse ja sa näed, kuidas see edeneb justkui iseenesest. Tähtis on see tunne, millega tööd teed.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Hea aeg loominguliseks eneseväljenduseks. Fantaasialend on kõrge, samas ei piirdu sa viljatu unistamisega, vaid tunned tungi tegutseda, tunded konkreetsesse vormi valada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval eluaastaringil on sul küllaga jõudu tegutsemiseks. Soovitatav on arendada tunnetust, õppida kasutama oma vaistu igapäevastes olukordades, suhtlemisel teiste inimestega ja äriasjade korraldamisel. Võid tutvuda nii mõnegi inimesega, kellega on lihtne saavutada hingelist lähedust ja teineteisemõistmist.