Adolf HitlerFoto: SWNS/Scanpix
Müstika
10. veebruar 2019, 12:34

Adolf Hitleri teisik: veidrad palved ja töö, mida ta kunagi vastu ei võtaks (4)

Neil Holmes on Hitlerit jäljendanud juba 15 aastat. Teenistus pole paha, sest 10 minutit tööd too tema taskusse ligi 600 eurot.

Mees on õppinud õde, kelle tööpäevad mööduvad ehitusplatsidel ohutust ja töötajate heaolu tagades, vahendab Mirror.co.uk.

Lisaks sellele tööle - Neil teenib raha ka Hitleri teisikuna. See pole küll lisatöö, millest alati kõigile tuttavatele rääkida, sest inimeste reaktsioonid on ootamatud. Samas tunnistab mees, et esinemine Hitlerina on tulutoov ja nauditav.

Kes meist võiks öelda, et 10 minutit tööd tooks talle tasuks 571 eurot!

Enamasti tähendab see humoorikaid rolle televisioonis, kuid aastate jooksul on tehtud talle ka väga veidraid ettepanekuid.

55-aastane Londonis elav mees keeldus esinemast pulmas, mille korraldaja soovis palgata Hitleri ja Churchilli teisikuid, et pulmalised neid vaidlemas ja tülitsemas näeks. Neili sõnul oleks ta end taolisel esinemisel väga ebamugavalt tundnud.

Mehel pole midagi parteide üritustel esinemise vastu, aga ühte ta ei teeks - iial ei esindaks ta parempoolseid rühmitusi. Ta ei taha, et temast saaks nende ikoon.

Hitlerit jäljendades olevat kõige olulisem just pilk.

"Ta ei vaadanud inimesi, ta vaatas neist läbi," põhjendab Neil.

Kuidas see Neilil õnnestub? Vaata SIIT!