Raimo KummerFoto: Teet Malsroos
Tele
8. veebruar 2019, 12:05

Raimo Kummer Katrin Lusti kanalivahetusest: ma ei ütleks, et oleksin ülemäära kurb (53)

„Ma ei ütleks, et ma nüüd ülemäära kurb oleksin. Mulle õpetati ja ma lähtun sellest, et telesaateid tehes ei tohi seadust rikkuda,“ kommenteerib TV3 programmijuht Raimo Kummer Diktorile Katrin Lusti otsust oma „Kuuuurija“ teise kanalisse kolida.

Kummer paljastas Diktorile ka, et „Kuuuurija“ asemel läheb neil esmaspäeva õhtul eetrisse Venemaa „Selgeltnägijate tuleproovi“ viimane hooaeg.

Refereeritud artikli täistekst Diktoris. 

„Viimased kaks nädalat on näidanud, et Kanal 2 kavamuudatused ei ole olnud eriti edukad ja ilmselgelt peavad nad midagi ette võtma. Nii järsku on raske programmi uusi saateid leida ja nad on sunnitud TV3 töötavaid saateid kallilt üle ostma,“ ütles TV3 programmijuht Raimo Kummer Õhtulehele neljapäeva õhtul vahetult pärast seda, kui kolimisuudis välja oli tulnud.

„TV3 kevadkava on väga tugev ka ilma „Kuuuurijata”, meil on kvaliteetselt ja juriidiliselt korrektselt tehtud ajakirjanduslik saatesari „Sotid selgeks”. Lisaks lai valik parimat meelelahutust ja Eesti populaarseimad sarjad, nende seas legendaarse teleduo Teet Margna ja Kristjan Jõekalda „Kaks kanget Sovetistanis” ning vaatajate südamed võitnud „Suure tähe väike täht” Märt Avandi ja Ott Sepa juhtimisel. Nüüd on meil üks väärikas slot [ajavahemik] juures, kus neid saateid näidata. Katrinile soovime edu uues kanalis.“