Sergei Lazarev 2016. aastal EurovisionilFoto: AP/Scanpix
Üritused
8. veebruar 2019, 09:20

Tere tulemast tagasi! Venemaad esindab tänavu Eurovisionil taas Sergei Lazarev (3)

Sergei Lazarev, kes saavutas oma looga „You Are The Only One“ 2016. aastal Eurovisionil kolmanda koha, on tagasi. Venemaa rahvusringhääling RTR valis laulja sel aastal taas Venemaad esindama.

Sergei rääkis Russia 1-le, et taas Venemaa esindamine on suur au ja ta on RTRi usalduse eest väga tänulik. Lazarev lubas Venemaad esindada parimal viisil.

Kolm aastat tagasi sai Lazarev Eurovisioni finaalis oma looga 491 punkti ning teenis kolmanda koha. Tema loo autoriteks olid eurolegendid Dimitris Kontopoulos ja Filipp Kirkorov.

 

Lazarev on Venemaal tuntud laulja, näitleja ja telestaar. 17aastaselt pani ta oma sõbra Vladiga kokku ansambli Smash!!, mis küll 2004. aasta lõpus laiali läks. Lazarev otsustas jätkata sooloartistina. Tema esimene album „Don’t Be Fake“ sai Venemaal suureks müügihitiks. 2010. aastal allkirjastas Sergei lepingu Sony Music Entertainmentiga ning võitis Venemaal palju muusika- ja teatriauhindu.

2015. aastal pärjati ta kõikvõimalike Venemaa muusikaauhindadega, seal hulgas sai ta aasta parima laulja tiitli esimesel Venemaa rahvuslikel muusikaauhinade jagamisel. 2016. aastal tegi ta 55 Venemaa linnas tuuri „The Best“, mille piletid müüdi välja kohe pärast väljakuulutamist.

Sergei tulevase Eurovisioni esituse kohta avaldatakse rohkem infot laupäeval telesaates „Hi, Andrey!“.