Poliitika

Valimiste valvurid: Vabaerakonna kandidaat ähvardas üht meie seast (7)

LISA KOMMENTAAR

Jaak Vackermann10. veebruar 2019, 13:02
Vabaerakond on täna parlamendis. Kurb on siinjuures see, et Eesti200 kaasas vastutuse jagamiseks oma propagandamasinasse akadeemilise poole. Samas ei saa olla võimalik, et akadeemiline pool läheneks millimeetritki 'kasulikule idiotismile'. Seega oli tegevus absoluutselt teadlik ja mitte juhuslik. Siinjuures meenub Jaan Tõnissoni 150. sünniaastapäevaga seoses Marju Lepajõe kõne Koodi Jaanist, kui kohtus õigust otsijast. Jaan pidas seda elementaarseks kodaniku kohuseks. Nii ka mina, sest põhimõttelage elu on mõtteta. Nõustun olemaks hageja. Kes on kostja?
Jaak Vackermann10. veebruar 2019, 13:01
Terevisoonis väitis nn. valimiste valvur Anna Karolin, kes muide on mind Twitteris blokeerinud, et mina olen ähvardanud Tõnis Saartsi. Juhtisin tähelepanu, et Eesti200 valimiskampaaniaga otseselt seotud Delfi (Delfis on "varivalitsus", mis koosneb Eesti200 ministritest) kaasas oma valimismootori tegemisse Tallinna Ülikooli õppejõu, Valimiste Valvurite liikme Saartsi. Saarts väidab, et tal ei ole Delfi valimismootori suhtes vastutust. Mina väidan, et on küll. Delfi valimismootorist on jäetud kõrvale täisnimekirjaga (125 kandidaati) valimistel osalevad Eestimaa Rohelised ja Eesti Vabaerakond.
Hääl8. veebruar 2019, 14:48
Millises kõrgkoolis saab omandada valimiste valvuri eriala, et seejärel ennast selle ala eksperdiks nimetada?
Jaan8. veebruar 2019, 12:34
Kas see Karolin on ekspert? Ekspert võib olla ,aga mitte erapooletu.
Ähv.ardus Sinule :)8. veebruar 2019, 10:51
Ma söön SINU mütsi ära, kui SA oskad anda eksperdina nõu valimiskompassi kokkupanemiseks
???8. veebruar 2019, 09:21
No kas see ei aja siis hinge täis, kui sa nii väga loodad üle kolmetuhandest palka ja kuluhüvitisi, aga mingi "valvur" seda unelmat kuidagi ohustab?
Larokin8. veebruar 2019, 08:32
Kumb ta siis oli - ekspert või valvur? Need kaks tööd on suhtkoht ühildamatud. Ning üldse - kas see nimetamata jäänud "erameedia" oli Delfi, kes parlamendis kohti omava partei valimismootorist välja jättis, et oma lapstankipartei sisse mahutada? Ekspert, kes nii niru ja ebaseaduslikku nõu andis, võiks ju kuidagi vastutada küll.