Marilyn KerroFoto: Laura Strandberg/Naisteleht
Inimesed
7. veebruar 2019, 12:39

Marilyn Kerro: pea olematu protsent minu juurde tulijatest on tõesti seotud needustega (11)

Eesti esinõid Marilyn Kerro jagab tihti oma sotsiaalmeedialehel inspireerivaid kirjutisi. Nüüd ütleb Marilyn, et kunagi ei tasu teeselda, et kõik on suurepärane ja kui on tunne, et tahad nutta, siis tuleb seda teha. „See ei ole nõrkus, vaid negatiivsest energiast vabanemine,“ kirjutab Kerro.

Naine lisab, et igast raskusest on alati väljapääs, ning alati on olemas keegi, kes aitab koormaga toime tulla. „Ka mina olen palju läbi elanud ja kogenud, tänu sellele olen see, kes ma olen praegu!“ Viimasel ajal on Kerro poole pöördunud paljud inimesed, kes tunnevad, et elu muutub iga päevaga hullemaks ja kardavad, et neile on peale pandud needus. Kerro kirjutab, et nii see kindlasti pole. „Väga, väga väike, peaaegu olematu protsent minu juurde tulijatest on tõesti seotud needusega. Ometi on see esimene asi, mille kohta küsitakse.

Just kodumaal on paljud Kerro sõnul olnud hirmul ja käinud kaardipanijate juures, kes inimesi needusejutuga hirmutavad. „Selleks, et ikka te alati tagasi läheksite ja seni hirmust palju kasu neile toote oma ostudega. Kallid inimesed, ma soovitan alati enne mõelda sügavalt, kas ja miks minna.“ Tema sõnul tasub olla julge ja oma hirmudele vastu astuda, leida lahendused ja oma südame hääl – nii ei pea kunagi vastuseid otsima kaartidest ega kuulama juttu needustest.