Foto: Facebook/Groomies
Inimesed
7. veebruar 2019, 11:13

UUS VÕIGAS TREND: moodsal koeral on sätendavad munad! (35)

Daily Mirrori teatel on koeraomanike seas maad võtmas uus veider trend: oma lemmiku munandid võõbatakse sätendava värviga üle. Nurisejatele-irisejatele kinnitavad glittermunadega koerte omanikud: säravärv on täiesti ohutu ja pealekauba söödav!
Sotsiaalmeedias on viimasel ajal hakanud levima fotod karvaste sõprade suguelunditest, mis sätendavad nagu jõulumunad. Daily Mirrori teatel tuli uus suundumus päevavalgele Facebooki lehe Groomery Foolery kaudu.

Keegi lemmikloomade ilusalongi pidaja avaldas foto glittermunadega koerast ja tõdes: „Olen oma karjääri jooksul väga palju näinud. Mind üllatavad väga vähesed asjad. Aga siin ma nüüd istun ja vaatan sätendavaid koeramune.“ Ekspert lisas, et selline efekt on saavutatud maisisiirupi ja söödava glitteriga. „On alles magusad munad!“ ironiseerib ta.

USAs Põhja-Carolinas asuv loomasalong Royal Paws jagas sotsiaalmeedias fotosid uuest ilutrendist. „Palun võtke teadmiseks, et mulle meeldivad loomingulised lähenemised, aga seda ma EI TEE.“ 

Mitmed kommentaatorid olid šokeeritud ja haletsesid koeri, kelle välimuse on omanik niivõrd naeruväärseks tuuninud. Kuid mõnigi pidas uut trendi lõbusaks. „Kui ta neid nagunii lakub, siis võivad nad ju sama hästi hea maitsega olla,“ märkis üks kommentaator Daily Mirrori teatel