Duo Rainer IldFoto: Peeter Tomson
Saund
7. veebruar 2019, 10:10

Oo! Duo Rainer Ild annab uue muusikavideo välja VHS-kassetil

Muusikaline duo Rainer Ild esitleb laupäeval oma uue singli „Breathless“ muusikavideot. Hullumeelsete ja humoorikate lähenemiste poolest tuntud noored on varem andnud loo välja näiteks banaanil, seekord on fantaasialend viinud ajas tagasi ja uus video ilmub VHS kassetil.

„Tegelikult on läinud meist ju 80ndad ja 90ndad vaikselt mööda ning VHS on me eludest kadunud. Samas aga tahame ikka kunagi öelda, et meil on ilmunud muusikavideo VHS kassetil. Selle tegemine ei ole olnud kerge. Oleme veetnud mitmekümneid tunde VHS makkide otsimisele, laenamisele ja lindistussüsteemide välja mõtlemisele. See ei olnud kerge aga samas oli tuus. Ja võtted ise - no kui videot näete, siis aimate ka osaliste piinu.“

Duo Rainer Ild Foto: Peeter Tomson

Neile, kellel VHS-i mängijale ligipääs puudub, on õnneks samuti mõeldud. „Igal kassetil on spetsiaalne QR-kood, mis avab video otse telefonis. Küll aga on priviligeeritud seisuses need, kes päriselt kassetti vaatavad, sest seal on peidus unikaalne lisamaterjal koos tegijate kommentaaridega, seega tasub pingutada,“ lisab Sven kavalalt.

Sündmus on tasuta ja oodatud on kõik, kes bändi juba fännavad, ning ka need, kes veel bändist midagi ei tea. „Esimestele kiiretele jagame VHSid ära täiesti niisama naeratuse eest! Kes soovib, võib muidugi ka (põse)musi anda,“ kuulutab omanimelise duo solist Rainer julgelt.

Lisainfot muusikavideo esitluse kohta saad SIIT