Hertsoginna Meghan kirjutas julgustavaid sõnumikesi toidupakist leitud banaanideleFoto: @SamCavender/Twitter
Inimesed
6. veebruar 2019, 21:14

„OLED ARMASTATUD!“ Hertsoginna Meghan kirjutas prostituutidele julgustavaid sõnumikesi (13)

Hertsoginna Meghan kirjutas sekstöötajatele jagamiseks mõeldud banaanidele julgustavaid ja jõustavaid kirjakesi, lootuses sellega nende tuju paremaks teha. Idee sai ta ühest koolisööklaprogrammist oma kodumaal.

Sussexi hertsoginna Meghan täidab hoolimata lapseootusest kuninglikke kohustusi, millest suur osa seotud erinevate heategevusorganisatsioonidega. Reedel külastas ta koos abikaasa prints Harryga ühingut One25, mis aitab naistel pääseda prostitutsiooni ning erinevate sõltuvuste küüsist.

CNN vahendab, et Meghan aitas ühingu töötajatel kokku panna toiduabi pakikesi. Igas pakis oli tänaval töötavale naisele ette nähtud pudel mahla, keeksike, krõpsupakk ja banaan. One25 töötajate kirjelduse järgi küsis hertsoginna ootamatult, kas neil markerit on. „Mul tuli üks mõte,“ sõnas Meghan ja haaras talle ulatatud vildika, et puuviljadele kirjutada.

Meghan kirjutas banaanidele positiivseid ja julgustavaid lauseid nagu „Oled tugev“, „Oled vapper“, „Oled eriline“ ja „Oled armastatud“. Kirjakese lõppu lisas ta südame.

„Oled armastatud.“ Meghani sõnum ühele sekstöötajale Foto: @SamCavender/Twitter

Ta selgitas ühingu töötajatele, et nägi Ühendriikides kunagi sarnast asja. Seal kirjutasid julgustavaid hüüdlauseid koolisöökla kokad ja adressaatideks olid õpilased. „Imeline mõte, ometi nii väike žest,“ arvas Meghan. 

„Nii, nüüd vastutan mina banaanisõnumite eest!“ teatas ta seejärel asjalikult ning hoolitses selle eest, et ükski toidupakk ilma positiivse kirjutiseta teele ei läheks. Ühingu töötajad olid Meghani suhtumisest väga liigutatud ning nii mõnigi silmapaar poetas paar heldimuspisarat.

„Oled eriline“, „Oled tugev“, „Oled vapper“. Meghani sõnumid naistele Foto: @SamCavender/Twitter