Üritused
6. veebruar 2019, 15:08

ÕL VIDEO | Sandra Nurmsalu loo autor Priit Pajusaar: viimasena on tore esineda, aga see ei garanteeri edu (12)

„Ma arvan, et see on hea positsioon, viimasena on alati tore esineda. Olen aga aegade jooksul näinud, et see ei garanteeri mingit edu. Viimasena esineda on vahva, aga seda ei saa üle tähtsustada,“ sõnab Sandra Nurmsalu „Eesti laulu“ võistlusloo autor Priit Pajusaar. Sandra Nurmsalu astub finaalis üles viimasena.

Pajusaar ütleb, et ta pole küll artist ja ei saa nende eest rääkida, kuid on üsna loogiline jutt, et viimane artist peab küll kõige kauem praadima, kuid jääb ka kõige paremini meelde. „Kahtlemata on artistil mentaalselt kergem, kui ta on varakult oma loo ära teinud ja saab hakata sõud nautima. Selle hetkeni on artistil ikka pinge sees, kui ta lavale läheb. Ma arvan, et Sandra puhul see suurt ei loe – ta on juba nii karastunud, et see, mis hetkel ta lavale läheb esituse kvaliteeti ei muuda.“

Pajusaare sõnul on nad juba natuke jõudnud mõelda ka finaalis tehtavate muudatuste peale. „Ilmselt muudame või täiendame visuaali. Ei midagi pöörast, aga mõned nipid ja vigurid, mida poolfinaalis polnud, ehk veel tulevad.“

Priidu sõnul oli neil üsna suur võimalus poolfinaalist edasi pääseda ja seetõttu finaalipääs suur üllatus polnud, kuid sellistel üritustel, nagu „Eesti laul“ või Eurovision, pole kunagi miski kindel ja seetõttu oli neil loomulikult väga hea meel. 

Vaata videost, mida Priit vastas, kui temalt uuriti, mis on Eurovisioni võidulaulu võti, ning mida mees Õhtulehele veel rääkis.