"Minu imeline muutumine"Foto: TV3
Tele
6. veebruar 2019, 12:33

Hambutust noorest Katist saab muutumissaates tõeline kaunitar! (8)

TV3 saate „Minu imeline muutumine” hooaja viimase saate kangelanna on noor ema Kati, kes soovis üle kõige olla oma kahele imeilusale tütrele mitte üksnes noor, vaid ka kaunis ema. Seni on ta olnud hambutu ja ülekaaluline ning ei julge isegi lastevanemate koosolekutel käia.

Kati teekond uue alguse poole ei ole lihtne, sest tal tuleb paari aasta jooksul üle saada oma hirmudest ja samas ka uskumatut tahtejõudu näidata. 

Muutumissaates pole varem olnud osalejat, kes oleks uue välimuse nimel vabatahtlikult nii palju ise pingutanud. Saate alguseks rohkem kui paarkümmend kilo alla võtnud Kati ei valinud esmalt oma figuuri edasiseks vormimiseks mitte operatsiooni, vaid fitnessi. See oli aga tema jaoks tõeline väljakutse. Katit aitasid nii fitnessitreener Egle Eller Nabi kui toitumisnõustaja Kristin Salupuu, kuid ometi oleks tema muutumine peaaegu pooleli jäänud! Lõpuks valis ta ikkagi operatsiooni. Kuid tulemus, mida tänaõhtuse saate lõpus näeb, korvab kõik nähtud vaeva. Hambutust ja ülekaalulisest Katist saab tõeline kaunitar! 

„Minu imeline muutumine” kolmapäeval kell 21.30 TV3s!