Tervendaja Andres Saks; Anu Saagim; Sirje PresnalFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
7. veebruar 2019, 18:01

VIDEO | „PUUDUTA MIND“ 64. SAADE: Tervendaja Andres Saks ütleb, et paljude haiguste põhjus on armastuse puudus (22)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks alternatiivse maailmavaate ja tegevusväljaga inimesed. Jutustame müstilisi lugusid, arutleme, viskame õhku küsimusi, ennustame ja spekuleerime, kuid ei paku lõplikku tõde. Täna õhtul on saatekülaliseks tervendaja Andres Saks, kelle sõnul on väga suure hulga haiguste põhjused hingelist laadi. 

Vaata videot!

„Haigused tulevad tasapisi, kõigepealt on rahulolematus, siis esimesed füüsilised sümptomid ja lõpuks tekivadki sealt tõsised haigused – südameprobleemid, depressioon, selja- ja põlvevalud ja kõik muu,“ räägib Andres Saks. „Väga paljusid eesti inimesi vaevab madal enesehinnang ja armastuse puudus.“

Tervendaja sõnul on nii füüsilise kui ka vaimse heaolu alus tasakaal. Saates räägimegi, mis meid tasakaalust välja viib ning kuidas end taas rahulolu- ja harmooniaseisundisse viia. Samuti sellest, kuidas tervendaja meid selles aidata saab.

Õnnelaboratoorium  Foto: Erki Pärnaku

Saade „Puuduta mind“ on neljapäeva hilisõhtuti Tallinna TVs (kordusega reede hommikul). Sama saadet saab uuesti vaadata nädal hiljem neljapäeval kell 18 Õhtulehe veebi- ja Facebooki lehel. Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida Soundcloudist.