Tele

Trummar Borka võitlusest vähiga: sa ei ole pärast sellist haigust enam kunagi endine (6)

LISA KOMMENTAAR

Borkale6. veebruar 2019, 23:02
oleme saatusekaaslased. Ja võin kinnitada, et see haigus tõepoolest muudab inimese maailmavaadet, ükskõiksus hakkab häirima ja tekib soov maailma parandada. Edu sulle Borka! Loodan, et jääd puhtaks.
hmm6. veebruar 2019, 11:24
nii see kui ka veel teisigi haiguseid muudab inimest jäädavalt. vahel õnnestub, et positiivses suunas. olen ka ise väärtused ümber hinnanud ning kavatsen siit edasi rohkem ühiskonna heaks panustada. respekt!
reaalsus6. veebruar 2019, 10:41
See on võimalik vahest vaid pealinnas. et juba teise staadiumiga diagnoosi ning ravi saad. Minul vend t0lknes mitu aastat perearsti ja kohaliku polikliniku eriarsti vahet käia (kes kumbki mitte midagi ei taibanud). enne kui lõpuks pealinna uuringitele suunati. Seal laiutati vaid käsi, et neljas staadium ja siirded kogu kehas. Et hilja, peremees! Et kus sa varem olid? Provintsit0lguste käes oli! Kahjuks.
Meil on õigeaegne ravi kättesaadavus peaagu nullilähedane.6. veebruar 2019, 10:36
Loetud nädalatega ei jõua meil isegi mitte eriarsti vastuvõtunigi. Ikka mitmeid kuid tuleb seda oodata. Mina näiteks olin viimati 2 kuud närviarsti järjekorras ja see oli veel vedamine. Tema määras tomagraafia uuringu, järjekord peaaegu 4,5 kuud. Praegugi veel ootan. Kui selle kunagi valmis saab, siis lähen tagasi arsti vastuvõtule. Ja alles siis on loota diagnoosi ning ravi.
ehh6. veebruar 2019, 10:31
nagu Borka ka mainis, siis ikkagi stress..
Vegan 6. veebruar 2019, 10:21
Kes terveks saab hakkab Veganiks muidu kooleb maha aasta pärast nagunii kui liha ja viina edasi kugistab.