Rami Malek pälvis oma osatäitmise eest USA ekraaninäitlejate gildi auhinna. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
4. veebruar 2019, 16:40

Rami Malek: „Koostöö Bryan Singeriga ei olnud meeldiv.“ (1)

„Bohemian Rhapsody“ staari Rami Maleki väitel ei arvanud filmi võtetel keegi, et režissöör Bryan Singer sule sappa saab. Kuid ta ise tundis, et see peab juhtuma.

Kui 20th Century Fox Singeri 2017. aasta detsembris veidi enne filmi võtete lõppu vallandas, hakkasid ringlema jutud tema ja Maleki halbadest suhetest. Peamiseks põhjuseks peeti lavastaja tööluuse, mis olid Freddie Mercury osatäitja marru ajanud.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

Pinged kasvanud nii suureks, et Bryan olevat Ramit monitoriga visanud. Queeni mänedžeri Jim Beachi kehastanud inglise näitleja Tom Hollander olevat Singeri käitumise tõttu vahepeal rollist loobunud, kuid teda veendi võtetele naasma.

Filmi viis lõpule briti lavastaja Dexter Fletcher („Kotkas Eddie“, „Rocketman“). Rami tunnistas nüüd Santa Barbara filmifestivalil, et tema koostöö Bryan Singeriga ei olnud meeldiv. „Üldsegi mitte. Ja sellega ma praegusel hetkel piirdun,“ vahendab FemaleFirst.

Mitu meest süüdistab Singerit omaaegses seksuaalses kuritarvitamises, mis leidnud aset nende teismeeas. Režissöör on kõiki süüdistusi eitanud. Rami polnud enda väitel võtete ajal neist süüdistustest teadlik, kuid kinnitab nüüd, et tunneb kõigile ohvritele südamest kaasa. „Mõistan, mida nad on pidanud üle elama ja kui raske neil kindlasti on.“