Marco osales Alma uue video võtetel.Foto: Erakogu
Saund
4. veebruar 2019, 15:27

VIDEO | Lauljanna Alma videos osalenud strippar Marco: ta kiitis mu keha (11)

„Paljas ülakeha oli meeskonna idee. Mina olin seal üldiselt tagasihoidlik ja oma ideid ei pakkunud,” räägib Marco Tasane, kes lööb kaasa Soome lauljatari Alma uues videos „When I Die”.

„Umbes kolm nädalat tagasi kirjutas mulle üks venelanna, kas sooviksin osa võtta Alma uuest muusikavideost. Arvasin algul, et tegu on naljaga,” räägib Marco, kes kuulis Soome popstaarist esimest korda alles siis, kui too MyHits Awardsil esines.

„Alma oma käitumiselt staar ei olnud, küll aga olid tal staarilikud nõudmised, näiteks oli tal oma telk,” räägib Marco. Nii sai Tasane võimaluse ka lauljaga veidi juttu ajada. „Alma kiitis mu keha ja tema sõbranna mu tätoveeringut.”

Videovõtted algasid juba kell 10 hommikul ning Marco veetis võtteplatsil suisa seitse tundi. „Enne võtteid tegelesid veel meiega stilistid. Filmisime Noblessneri sadamas ja kokku osales videos umbes 14 inimest. Olime suures tehasehoones, kus oli üks kraad külma. Õnneks olid seal ka puhurid.”

„Alma video räägib surmast. Tegelikult ta kardab surma, aga on hakanud seda huumoriga võtma. Sellest ka peostiilis video,” selgitab Tasane.

Videoga jäi mees rahule. „Sinna on pandud kõvasti raha ning tehnikat. Põlve otsas seda videot ei tehtud. Ja ennäe imet – Alma, kes mind enne külmaks jättis, hakkas isegi mulle istuma. See lugu hakkas mind juba samal õhtul kummitama,” lausub Marco.

Tasasele pakkus rõõmu ka meeskonna professionaalsus. „Toitlustus oli puha kolmekordne. Polnudki nii, et pitsakäkk visatakse näkku. Alma valas ka Alma piima,” naerab ta.